TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING

Trädgårdsrådgivning de luxe

Den perfekta trädgårdstjänsten då du snabbt vill få till en förändring. En riktig kickstart för din trädgård!

Vi kommer två trädgårdsarkitekter till din trädgård, lyssnar på dina tankar, idéer och önskemål, efter det arbetar vi fram ett strukturerat och inspirerande förslag och presenterar det för dig samma dag. Du får en handritad skiss med kommentarer samt förslag på några lämpliga växter och material.

Vi tillbringar 4 kreativa timmar hemma i din trädgård.

Innan vi ses har du förberett dig med att gå igenom vår checklista och tagit fram en tomtkarta.

Med detta material kan du påbörja din förändring i din trädgård direkt när vi går hem!

PRIS: 9.500 kr inkl. moms.
Resa inom Stockholm ingår.

Trädgårdsrådgivning med vår trädgårdsarkitekt för en grön injektion!

Behöver du ny inspiration, goda råd eller vill du bolla idéer med ett proffs för att komma vidare i utformningen av din trädgård? Boka rådgivning med vår trädgårdsarkitekt för en grön injektion!

Vi träffas på plats och går tillsammans igenom möjligheterna för din trädgård. Det är du som bestämmer vad vi ska fokusera på. Trädgårdsrådgivningen tar ungefär två timmar.

Du får förslag av vår trädgårdsarkitekt på hur dina tankar kan genomföras på bästa sätt. Du antecknar själv under mötet. En tomtkarta är ett bra komplement till det du skriver ner.

Trädgårdsrådgivningen kan kompletteras med specifika växtförslag eller en mer utförlig trädgårdsdesign. Du får tillgodoräkna dig priset för trädgårdsrådgivningen om du senare beställer något av våra designpaket.

PRIS: 3.000 kr inkl moms.
Resa inom Stockholm ingår.

Tips! Trädgårdsrådgivning är en utmärkt bröllopsgåva eller den perfekta inflyttningspresenten till nyblivna husägare. Kontakta oss för att beställa ett gåvobevis att ge bort. 

En trädgård är en vän du kan hälsa på när som helst

St. Eriksgatan 72
113 20 Stockholm
info@kiwanogarden.se
0708-10 43 44

2020 Copyright. Producerad av Zmart Webb & Reklam