TRÄDGÅRDSDESIGNPAKET

TILLSAMMANS SKAPAR VI DIN UNIKA DRÖMTRÄDGÅRD!

 

 

Tänk dig en lättskött trädgård, där du dricker ditt morgonkaffe och njuter av fågelkvitter!

Föreställ dig en oas där du samlar familj och vänner och skapa härliga minnen.

Kanske en inbjudande entré  som välkomnar dig  hem och även säger välkommen tillbaka!

Vår trädgårdsdesigner Gunilla finns här för dig och är nyfiken och intresserad att få höra om alla dina drömmar och tankar för din trädgård.
En trädgård ska vara en plats där du och din familj mår bra och längtar hem till.

Har du en liten eller stor trädgård, behöver du hjälp med en del av trädgården eller hela, det spelar ingen roll.

Vi är redo att hjälpa dig!

Komplett designpaket – Min trädgårdsdröm

Med det här designpaketet får du en hållbar trädgård som bara blir bättre år från år – en plats där du inte behöver börja om varje vår – utan du kan bara njuta av morgonsolens värmande strålar medan du dricker ditt morgonkaffe.

Du 3D visionsbilder som skapar verklighetsnära känsla av hur trädgården kommer att se ut och upplevas, du kommer nästan kunna känna gräset under fötterna och doften av grönskan.

Vår erfarna trädgårdsdesigner, Gunilla, kommer hem till dig i din trädgård, där du delar med dig av dina drömmar, idéer och behov och tittar på tomtens förutsättningar och husets arkitektur.

Utifrån det skapar vi din personliga trädgård som kommer ge dig energi och glädje, en plats som du kommer längta hem till och är anpassad efter dig, din familj och dina förutsättningar.

Detta designpaketet passar dig som vill få full koll och  som vill flytta in i din nya drömträdgård så snart som möjligt.
Eller om du ska anlita en anläggningsfirma, då är detta rätt alternativ för dig.

Vi ser fram emot att träffa dig och tillsammans förvandla din trädgårdsdröm till verklighet!

PRIS: 47 000 kr inkl moms.
Pris från 47 000 kr baserat på tomtens storlek, förutsättningar och nivåskillnader.
Restid inom Stockholm ingår, milersättning tillkommer med 60 kr/mil.

DET HÄR INGÅR I DESIGNPAKETET – Min trädgårdsdröm

 • Personligt möte med vår trädgårdsdesigner i er trädgård där ni berättar om era drömmar och önskemål och vi hittar er personlig trädgårdsstil.
 • En trädgårdsanalys av er befintliga trädgård och lättare mätning på viktiga mått som ej finns med på tomtkartan.
 • Moodboard av inspirerande tankar och bilder som för er in i eran framtida trädgård och ni får känna dess atmosfär och karaktär.
 • Trädgårdsritning med beskrivande texter – skalenlig illustrationsplan i färg som visar trädgårdens planering i sin helhet med funktioner, sittplatser, gångar, gräsytor och planteringar.
 • 3D visionsbilder där upplevelsen blir verklig, ni kommer nästan kunna känna gräset under fötterna och doften av grönskan.
 • Markplaneringsritning – en teknisk skalenlig ritning i svartvitt där all information finns, som visar mått, höjder och val av hårda material. Den här ritningen behöver ni vid anläggning av er trädgård för att slutresultat ska bli det önskade.
 • Växtlista – Sammanställning på växter som är anpassade till era behov och växtplatsens förutsättningar. Kan användas senare som inköpslista.
 • Avstämningsmöte – presentation av utkast under processens gång, Ibland kan avstämningarna ske via mejl eller telefon.
 • Avslutande möte där vi presenterar den färdiga trädgårdsdesignen. Du får alla underlag både via mejl och utskrivna på papper. Ritningarna levereras i A3-format.
 • En färdig tädgårdsdesign redo för anläggning.

En drömträdgård som är skapad med omsorg och kärlek!

Komplettera ditt designpaket med smarta tillval:

 

 • BELYSNINGSPLAN – Belysning kan verkligen skapa magi i din trädgård! Det förhöjer stämningen och karaktären av din trädgård. Din trädgård blir inbjudande och upplyst även under dygnets mörka timmar, vilket är ganska många under vinterhalvåret.
  Belysningsplanen visar placering av trädgårdsbelysning samt förslag på armaturer.
  PRIS: 3 900 kr inkl moms
 • SKÖTSELPLAN – om ni vill sköta trädgården själv kan vi göra en skötselplan där skötseln av de nya växterna i trädgården framgår månad för månad under ett år samt de kommande tre åren.
  PRIS: offert
 • PLANTERINGSPLAN – Skalenlig planteringsplan som visar exakt var vilken växt ska placeras och hur många växter som behövs av respektive sort. Med planteringsplanen följer en växtlista med plantskolekvaliteter, antal etc – inför inköp.
  PRIS: offert
 • VÄXTER – Offert och inköp av växter enl godkänd växtlista. Vi köper växter direkt från plantskolorna, med om möjligt svenskodlat. Vi genomför plantering av växterna. Det kan förekomma vid flera tillfällen med planteringen beroende på växtval/lämplig tid för plantering och tillgång av växter.
  PRIS: offert
 • PROJEKTLEDNING – När ni är redo att anlägga er trädgård så kan vi hjälpa till med projektledning under anläggningen. I dialog med er kommer vi fram till vilken omfattning som är bäst för er och projektet.
  PRIS: offert

Så här går det till:

 1. Vi mejlar dig kiwano gardens checklista. Den hjälper dig att enklare strukturera upp dina behov och önskemål.
 2. Vi träffas i din trädgård, pratar igenom behov, önskemål och studerar trädgårdens förutsättningar. Hembesöket är kostnadsfritt. Till hembesöket behövs en aktuell tomtkarta.
 3. Vi mejlar en offert på det designpaket som du har valt.
 4. Du får ett skissförslag som vi stämmer av på plats alt. via mejl eller telefon. Du har självklart möjlighet att justera skissen innan arbetet fortsätter.
 5. Trädgårdsdesignen färdigställs i form av bilder och skalenliga ritningar.
 6. Vi träffas hemma hos dig för överlämning och genomgång av de färdiga ritningarna.

kiwano garden ritar trädgården ovan jord – vi tar hänsyn till det vi vet och ser, men vid anläggning är det markägarens ansvar att kontrollera kablage, vattenledningar mm som finns under markytan.

Designpaket – Inspiration

Har du idéer, drömmar och tankar för din trädgård men får inte till den röda tråden? Du kanske känner att du har kört fast, behöver inspiration. Behöver en konkret plan att själv arbeta vidare med för din trädgård.

Då passar inspirationspaketet dig perfekt.

Vår erfarna trädgårddesigner, Gunilla, kommer hem till dig i din trädgård med nya ögon och utforskar dess potential och du berättar om dina tankar och idéer. Vi tittar på tomtens förutsättningar och husets arkitektur.

Utifrån det skapar vi en inspirerande design och en tydlig plan för din trädgård.

Vi ser fram emot att träffa dig och tillsammans förvandla din trädgårdsdröm till verklighet!

Vill man anlita en anläggare så är det trädgårdsdesignpaketet – din trädgårdsdröm som gäller.

PRIS: 26 500 kr inkl moms.
Pris från 26.500 kr baserat på tomtens storlek, förutsättningar och nivåskillnader.
Restid inom Stockholm ingår, milersättning tillkommer med 60 kr/mil.

DET HÄR INGÅR I DESIGNPAKETET – inspiration

 • Hembesök – personligt möte med vår trädgårdsarkitekt i din trädgård där vi går igenom dina önskemål och trädgårdens förutsättningar, ca 1 timmar.
 • Trädgårdsanalys – en analys av er befintliga trädgård och lättare mätning på viktiga mått som ej finns med på tomtkartan.
 • Moodboard – inspirerande idécollage med bilder på växter, material och stilexempel på hur er trädgård kan komma att se ut och kännas.
 • Trädgårdsritning med beskrivande texter – skalenlig illustrationsplan i färg som visar trädgårdens planering i sin helhet med funktioner, idéer och några växtförslag.
 • Skalenlig svartvit ritning – med referensmått
 • Avstämningsmöte – presentation av utkast under processens gång. Ibland kan avstämningarna ske via mejl eller telefon.
 • Avslutande möte där vi presenterar den färdiga trädgårdsdesignen. Du får alla underlag både via mejl och utskrivna på papper. Ritningarna levereras i A3-format.
Kiwano Garden
Då passar lilla designpaketet dig
Vår utbildade trädgårdsarkitekt hjälper dig med trädgårdsdesign

Vad säger kunderna

”Gunilla har med lyhördhet lyssnat in vår drömbild av en välkomnande trädgård i grönt och vitt med färger året om och har sedan med skicklighet arbetat med insyn och disponering av hela vår tomt utifrån våra önskemål. Vi kan varmt rekommendera Kiwano Garden”

Maria och Daniel

"Gunilla är en varm och lyhörd person och hon tog verkligen till sig våra tankar och jobbade efter de förutsättningar vi har. Vi hade tänkt göra om endast baksidan av huset, men hon inkluderade även framsidan och fick ihop helheten på ett väldigt bra sätt. Vi är jättenöjda med samarbetet och den design hon tog fram åt oss. ."

Marita och Lars

"Vi är jättenöjda med samarbetet med Kiwano garden liksom resultatet. Vi hade en stor utmaning i att skapa en helt ny trädgård. Projektet kändes stundtals en smula oöverstigligt men med Gunilla vid vår sida fick vi proffsig och ärlig rådgivning med en fantastisk helhetslösning som resultat."

Sara och Erik

Låt oss hålla kontakten!

Välkommen att signa upp dig på vårt nyhetsbrev för inspiration, trädgårdstips och nyheter.

En trädgård är en vän du kan hälsa på när som helst

St. Eriksgatan 72
113 20 Stockholm
info@kiwanogarden.se
0708-10 43 44

2024 Copyright. GDPR. Producerad av Zmart Webb & Reklam