Illustrationsplan

Lantlig avkoppling

Kunden vill ha en trädgård att koppla av i, men även med plats för spel, aktiviteter och middagar med vänner. Fruktträd och bärbuskar.
Trädgården bestod från början av en stor gräsmatta och en altan.
Vi har skapat en trädgård som bjuder in till lata dagar med njutning och vila, samtidigt som den uppmuntrar till lek och samvaro. Trädgården består numer av många olika rum med sittplatser i morgon- och kvällssol eller skugga.

På den väl tilltagna uteplatsen kan kunden umgås med vänner och äta härliga middagar i kvällssolen. Uteplatsen ramas in av en prunkande, väldoftande perennrabatt, som även uppskattas av de så viktiga pollinatörerna i vår natur.

Moodboard

Akeleje

Vi har skapat en fruktträdgård med plommon-, körsbärs- och äppelträd. I skuggan av dessa finns plats för återhämtning och en stunds kontemplation. Bärlunden på plockvänligt avstånd består av blåbär, krusbär, hallon och vinbär.
I den gamla eken gungar stilla en härlig hängsäng – en given plats för en tupplur eller läsning. Härifrån kan man också bara ligga och titta ut över den levande trädgården och dess växlingar.
Den stora gräsmatta är som gjord för kubb, boccia eller fotboll och framför huset finns en boulebana.
Vi har hjälpt kunden med en femårsplan för anläggning av trädgården.

Tack för förtroendet att vi har fått rita er trädgård!

Höstanemon

Före bild I

Före bild II

Före bild III

En trädgård är en vän du kan hälsa på när som helst

St. Eriksgatan 72
113 20 Stockholm
info@kiwanogarden.se
0708-10 43 44

2020 Copyright. Producerad av Zmart Webb & Reklam